Uvjeti korištenja

01. Prihvaćanje uvjeta

Korištenjem usluga Helpdesk International prihvaćate sljedeće uvjete i odredbe (u daljnjem tekstu “Uvjeti korištenja“), uključujući sve naknadne izmjene istih. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima ili s našim pravilima privatnosti, nemojte posjećivati www.helpdesk-international.hr ili koristiti bilo koju od naših usluga. Sjedište tvrtke je Dubrava 159, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

02. Privatnost

Sve informacije koje vi ili drugi korisnici pružate Helpdesk International-u podliježu našom politikom privatnosti koja regulira naše postupke prikupljanja, upotrebe i pohrane podataka prema GDPR-u i uključeni su u ovaj Ugovor referencom.

Pročitajte našu Politiku privatnosti koja je dio Ugovora. Politika privatnosti opisuje kako prikupljamo i obrađujemo sve podatke prikupljene od korisnika naših usluga. Pristupom ili upotrebom usluga, uključujući pregledavanje web stranice, prihvaćate Ugovor i izričito pristajete na prikupljanje, upotrebu, pohranu, obradu i otkrivanje vaših podataka u skladu s našom Politikom privatnosti.

03. Računi, lozinke i sigurnost

Za pristup usluzi morate biti registrirani korisnik. Odgovorni ste za čuvanje svoje lozinke. Vi ste jedini odgovorni za bilo koju aktivnost koja se dogodi pod vašim korisničkim imenom.

04. Prihvat upotrebe i ponašanje

Vi ste jedini odgovorni za svoje ponašanje i svoje podatke u vezi s uslugom. Slažete se da ćete obraniti i smatrati bezopasnim Helpdesk International i njegove dobavljače za bilo koji gubitak, trošak, odgovornost i trošak koji je proizašao iz ili je povezan s vašim podacima, upotrebom usluge ili kršenjem ovih uvjeta.

Softver i usluga stavljaju se na raspolaganje vama, vašoj tvrtki i/ili vašim kupcima samo za osobnu ili komercijalnu upotrebu, a njihova upotreba mora biti u skladu sa svim primjenjivim zakonima, pravilima i propisima te ne smije narušavati ili kršiti prava trećih strana.

Svaka neovlaštena uporaba naših usluga krši ovaj Ugovor i određene savezne i državne zakone.

05. Izmjene

Imamo pravo izmijeniti ili ukinuti naše usluge u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga i bez prethodne obavijesti. Pridržavamo pravo na izmjenu ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Povremeno proučite ove Uvjete korištenja jer se mogu mijenjati u budućnosti.

06. Raskid usluge ili odbijanje usluge

Zadržavamo pravo ukinuti vaš račun u bilo kojem trenutku. Također zadržavamo pravo ukinuti bilo koji račun za koji utvrdimo da krši Uvjete korištenja, bez povrata novca.

Možemo, ali nemamo obvezu, uklanjati račune i sadržaje koji sadrže ono što mi utvrdimo kao nezakonito, uvredljivo, prijeteće, klevetničko, opsceno ili na drugi način neprihvatljiv materijal. Uklonit ćemo sadržaj koji krši intelektualno vlasništvo bilo koje stranke ili ove Uvjete korištenja.

Korisnički račun koji je ukinuo Helpdesk International neće biti sigurnosno kopiran iz bilo kojeg razloga i bit će odmah izbrisan s naših poslužitelja. Također imate mogućnost brisanja računa u bilo kojem trenutku bez kazne. U slučaju brisanja računa, izgubit ćete sve podatke koji se odnose na vaš korisnički račun.

Helpdesk International zadržava pravo da odbije, otkaže ili suspendira uslugu po našem vlastitom nahođenju.

07. Ograničenje odgovornosti

Helpdesk International ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za bilo kakvu neizravnu, posebnu, slučajnu, posljedičnu ili kaznenu štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak uporabe, gubitak dobiti ili gubitak podataka) bilo da je riječ o radnji u ugovoru, odštetnom postupku (uključujući ali nije ograničeno na nepažnju), kapital ili na neki drugi način koji proizlazi iz ili je na bilo koji način povezan s uporabom ili nemogućnošću korištenja ove web stranice ili materijala na njoj ili je rezultat neovlaštenog pristupa ili promjene podataka.

08. Bez garancije

Razumijete i slažete se da je Usluga pružena “onakva kakva jest”, a Helpdesk International, njezine podružnice, dobavljači i preprodavači izričito se odriču svih jamstava bilo koje vrste, izričite ili podrazumijevane, uključujući bez ikakvih ograničenja bilo kakve garancije o mogućnosti prodaje, podobnosti za posebnu svrhu, ne kršenje ili jamčenje svojih podataka na poslužiteljima Helpdesk International-a.

Helpdesk International, njegove podružnice, dobavljači i preprodavači ne daju nikakvo jamstvo ili zastupanje, osim onog što je navedeno u pravilima o povratu novca, u pogledu rezultata koji se mogu dobiti korištenjem usluge, sigurnosti usluge ili da će usluga ispuniti bilo koju zahtjevi korisnika izvan povrata novca. Korištenje usluge vaš je rizik. Vi ćete biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja vam je nastala zbog korištenja usluge. Cjelokupni rizik koji proizlazi iz upotrebe, sigurnosti ili izvođenja Usluge ostaje na Vama.

09. Mjerodavno pravo

Korištenje naše web stranice i Ugovora za kupnju predmeta putem takve web stranice regulirat će hrvatski zakon. Svi sporovi koji proizlaze iz ili povezani s korištenjem ove web stranice ili takvih Ugovora podliježu neisključnoj nadležnosti hrvatskih sudova. Ako sklapate ugovor kao potrošač ili kupac, ništa u ovom članku neće utjecati na vaša zakonom propisana prava.

10. Plaćanja

Nedostatak plaćanja znači odustajanje od pruženih usluga. Računi za sva plaćanja bit će dostavljeni elektroničkim putem i pohranjeni u proizvodu u obliku PDF datoteka. Kupac će o svim promjenama u cjeniku dobiti obavijest o roku od 14 dana.

Verzija: 1.0.
Zadnja izmjena: 1. siječnja 2020.

Izbornik